UPDATE Music

 

 

Allround trio UPDATE

 

 

Trio UPDATE is een allround beroepsorkest bestaande uit een Toetsenist / zanger, Gitarist / zanger en een zangeres. UPDATE is inzetbaar op bruiloften, dansavonden, jaarmarkten en braderieën, personeels - en bedrijfsfeesten tot het meest exclusieve diner-dansant.

 

Corin Brokking.

Een zangeres die de laatste jaren haar sporen verdient heeft in orkesten van verschillende muziekstijlen. Sinds Augustus 1999 maakt zij deel uit van UPDATE en heeft de formatie hiermee een stukje verder op de muzikale ladder gezet. Professionaliteit staat haar hoog aangeschreven en het is voor haar geen probleem om zich ‘helemaal te geven’, om u (en uw gasten) te trakteren op een goed stuk vakwerk.

 

Ruud van Riel, toetsenist / zanger en leider van het trio met ruim 14 jaar ervaring van het tot in de puntjes verzorgen van muzikale activiteiten, zowel als entertainer als met duo en orkest, staat iedere keer weer garant voor een zeer tevreden klant.

 

Erwin Idema, gitarist / zanger van het trio die trots kan gaan op een breed muzikaal verleden als studio en podium muzikant. Een man die het achterste van zijn tong laat zien bij het stevige top-100 genre. Een aanwinst voor een trio als deze.

 

UPDATE kan trots gaan op een rijk muzikaal verleden.

Veel bruidsparen en bezoekers van dansgelegenheden kunnen terugblikken op een grandioze avond die mede door de professionele inzet van UPDATE een succes is geworden.

De muziekstijlen die de band voor u kan spelen zijn: Top-40, 60’s / 70’s / 80’s disco, reggae, ballads, Nederlandstalige pop, rock, maar ook een gezellige meezinger, foxtrot, wals, engelse wals of tango e.d spelen zij met veel plezier.

U ziet in een hoog tempo een disco en reggae set voorbij komen waar de vonken vanaf vliegen.

UPDATE heeft een performance die leidt tot volle dansvloeren.

 

Zoals u mag verwachten van een beroepsorkest met de naam UPDATE - wat letterlijk 'moderniseren / bij de tijd brengen' betekent - doet deze formatie er alles aan om een professionele uitstraling te bewerkstelligen.

Correcte kleding, de nieuwste apparatuur, een vriendelijke houding tegenover hun klant en openstaan voor suggesties m.b.t. de repertoirekeuze en een voor ieder te accepteren geluidsvolume vinden zij op de eerste plaats komen.

 

De Juiste keuze.

Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de UPDATE muzikanten. Mede daardoor zijn zij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen.

Zowel jong als oud zullen zich uitermate vermaken.

Mede door de perfecte geluidsinstallatie en lichtshow is UPDATE een absoluut hoogtepunt op uw feest, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.     

 

 

DIT TOP TRIO KAN WORDEN UITGEBREID MET EEN DRUMMER / ZANGER.