UPDATE Music

 

 

 

 

 

Zangduo SWINGING 2

 

Zangduo "Swinging 2" wordt sinds 1991 gevormd door Jeroen & Miranda Jonkers uit het gezellige Brabantse Roosendaal.

Nadat zij enkele jaren met een gevarieerd artiestengezelschap en showballet door Nederland en België waren getrokken, hebben zij hun specialiteit om de echte Duitse Schlagers en Volkstümliche Musik te brengen, achter zich gelaten en zijn zich steeds meer gaan richten op de engels- nederlands- en spaanstalige hits van nu en uit het (verre) verleden.

Hierbij is geen genre hun te gek, zodat u tijdens het optreden wordt meegesleept van een gezellige Duitse Bierstube naar een spetterend countryfestijn, om uiteindelijk via de Rock 'n Roll-vloer in een polonaise in de Amsterdamse Jordaan uit te komen !!

Met name door het uitermate brede repertoire, de jarenlange ervaring en het gebruik van een professionele geluidsinstallatie, maken van Zangduo "Swinging 2" dé specialist om uw totale middag/avond te verzorgen !!

Speciaal voor artiestengala's of een feestelijke onderbreking op de door u georganiseerde middag/avond is het tevens mogelijk om Zangduo "Swinging 2" te boeken voor korte optredens van b.v. 1 x 25 min. of 2 x 25 min.