UPDATE Music

 

 

MISTRAL

 

Gitarist Ad Verhoeven en Keyboard -speler Eric Swiggers, leggen de solide, muzikale basis van MISTRAL, die wordt gecompleteerd door de charmante ver -schijning van topzangeres Sylvia vd Ven.

Een absoluut allround repertoire van disco, dance classics tot rock & roll, evergreens en de laatste nieuwe hits waaien tijdens zo’n MISTRAL avond voorbij.

 

Tijdens diners en recepties ervaart u MISTRAL als een zwoele wind op de achtergrong van uw stijlvolle bijeenkomst. Maar vooral op bruisende feesten weet MISTRAL de wind in de zeilen te krijgen. De dansers onder u krijgen dan volop de wind mee. Het waait niet zo hard dat u zich niet meer verstaanbaar kunt maken voor uw gesprekspartner.

MISTRAL past het geluidsvolume geheel naar uw wensen aan.

 

MISTRAL heeft er niet alleen muzikaal de wind onder, ook de show waait in de juiste richting. Met sfeervolle belichting, gepaste kleding en veel gevoel voor entertainment weet MISTRAL uw feest in beweging te krijgen.

 

 

Goede raad is in dit geval niet duur, sla deze daarom niet in  de wind en neem het zekere voor het onzekere en boek MISTRAL voor een geslaagde avond.