UPDATE Music

 

MARCEL

Eenmansorkest?   Entertainer?   Zanger?   Toetsenist?   Gitarist?   Feestmaker?

Deze vragen kunt u bij MARCEL met een volmondig JA beantwoorden.

Reeds op zeer jeugdige leeftijd maakte MARCEL kennis met het commerciële circuit als roadie bij een bekend top 40 orkest. Al gauw stond voor hem vast dat hij van musiceren zijn beroep wilde maken, dus ging hij zang- en drumlessen volgen. Spoedig kreeg hij diverse aanbiedingen van bruiloftsorkesten, waar hij dankbaar gebruik van maakte, want wat is er leuker dan alles wat je geleerd hebt aan een publiek te laten horen?!! Via dit bruiloftencircuit kwam hij in het top 40-circuit terecht, waar hij op 18-jarige leeftijd gevraagd werd bij het populairste orkest van Zuid-Nederland: "Clockhouse". Als zanger/drummer beleefde hij de hoogtijdagen van dit allround orkest en speelde elke bruiloft, dancing, feesttent en kermis "plat". Tijdens deze jaren wilde MARCEL zijn muzikaliteit uitbreiden en ging piano- en gitaarlessen volgen. Zo werd hij een musicus die bij optredens zeer veelzijdig was en daar werd dan ook dankbaar gebruik van ge­maakt; hij beheerste immers elk instrument!

Toen er, voor MARCEL na ruim 10 jaar, een einde kwam aan het bestaan van "Clockhouse" besloot hij zich toe te leggen op zang, toetsen, gitaar en de kunst van het entertainen. Binnen no-time stond zijn eerste solo-optreden geboekt, wat een doorslaand succes bleek. Buiten zijn muzikale kwaliteiten beheerst hij ook het presentatie/entertainment gedeelte en bovendien weet hij een perfect repertoire samen te stellen.

Momenteel is MARCEL een veelgevraagd eenmansorkest die elke gelegenheid opluistert met goede muziek, gebracht met een zeer spontane presentatie. MARCEL werkt met zeer moderne apparatuur en speelt van "House tot Strauss" en van "Corrie Konings tot Van Halen", bovendien heeft hij altijd de nieuwste nummers uit de Mega Top 50 in zijn repertoire. Samen met een zeer goede up-to-date geluidsinstallatie en een zeer moderne lichtinstallatie is MARCEL dan ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest, dinerdansant of dancing.

Met deze zanger / entertainer die beschikt over een "golden voice", een goede uitstraling en een nette installatie, heeft u, voor welke gelegenheid of locatie dan ook, DE perfecte man en wacht u een onvergetelijke avond!