UPDATE Music

 

 

 

GREENLIGHT EXPRESS

Het licht op groen voor Greenlight Express!

Greenlight Express wordt gevormd door 6 muzikanten in hart en nieren, stuk voor stuk prima thuis op hun instrument. Bovendien weet zij met haar Brabantse uitstraling en prima bühneact een ongedwongen sfeer te scheppen.

De uitgekiende lichtshow wordt standaard meegeleverd. De kleding van de muzikanten wordt aangepast voor Uw specifieke gelegenheid.

Voor de keuze van de nummers kan de enthousiaste band putten uit een omvangrijk repertoire in de meest uiteenlopende genres.

Greenlight Express beperkt zich echter niet tot het voetlicht brengen van bekende en minder bekende songs maar voegt er graag iets aan toe. Een belangrijke rol is daarbij ook weggelegd voor de blazers- sectie die de klasse van dit orkest nog eens onderstreept.

·         Een ervaren geluidstechnicus zorgt vanuit de zaal voor dat het geluid prima tot zijn recht komt. Het geluidsvolume past men daarbij graag aan op Uw wensen.

·         Ook het begeleiden van Artiesten vormt voor Greenlight Express geen enkel probleem.

Vele binnen en buitenlandse artiesten maken daarom graag gebruik van de vakkundige begeleiding van dit toporkest. Tapeacts stelt Greenlight Express graag haar technische faciliteiten ter beschikking.

o        U ziet het Greenlight Express is van alle markten thuis.

o        U zoekt een orkest dat optimaal aansluit op uw wensen?

o        Zet dan het licht op groen voor Greenlight Express

o        Wacht niet te lang en boek tijdig vanwege een druk bezette agenda.