UPDATE Music

 

 

 

Trio Fantasy

 

Fantasy is een uitstekend allround trio dat alweer een hele tijd meedraait in de entertainment-branche. Door haar sprankelende en vernieuwende sound is Fantasy een veel gevraagde band op uiteenlopende feesten & evenementen.

 

Annette Vromans: vocals & percussions.

Annette weet met haar zwoele stemgeluid en uitstraling het publiek uitstekend te vermaken, hetgeen veelal resulteert in een volle dansvloer waar 'iedereen uit zijn dak gaat'.

 

Henry Hurkmans: vocals & guitar.

Bij Henry is met name countrymuziek de drijfveer. Henry is een routinier en heeft in verschillende (country)bands ervaring opgedaan. Een zeer ervaren muzikant dus, met gevoel voor het 'vak'.

 

Theo van Os: vocals, keyboards, sax en accordeon.

Theo is de allrounder van het stel en maakt het geheel compleet door op een geraffineerde manier met het publiek om te gaan. Entertainen is hem op het lijf geschreven en hij laat dit graag zien en horen……..

Fantasy maakt gebruik van een zeer moderne geluids- en lichtinstallatie die voldoet aan de eisen van deze tijd. Uiteraard is hun kleding aangepast aan iedere gelegenheid maar altijd met een modern tintje. Het reportoire dat trio Fantasy brengt is erg allround en omvat muziek uit de hedendaagse top 40/100, tot en met meezingers van de Zangeres zonder Naam,Corry Konings, Andre Hazes en andere vrolijke feestmuziek. Aangevuld met sax en accordeon beschikt u met Fantasy over een wel héél uitstekend Trio dat zich schikt naar iedere gelegenheid en/of evenement.