UPDATE Music

 

 

 

DIFFERENCE

Duo Difference is anders dan anderen. Met een ruime ervaring, inmiddels spelen we alweer 12 jaar door heel Nederland en België waarvan de laatste 6 jaar full-prof, passen we ons repertoire en volume aan, aan het publiek waar we voor optreden. 

De muziekstijl is zeer breed, en laat zich het best omschrijven als een allround repertoire in het betere genre. Praktisch alle soorten muziek kunnen gespeeld worden; van de nieuwste dance/house/top-40 muziek, tot een gezellige Nederlandstalige meezinger. 

En dat alles met veel overtuiging, en een gezonde dosis humor; waardoor het publiek regelmatig opmerkt: ’het klinkt als een 5-mans orkest, ongelofelijk!!’.Dat is ook niet moeilijk met die moderne computergestuurde apparatuur van tegenwoordig, zult u denken. 

Dat is misschien gedeeltelijk waar, echter, het ‘entertainen’, het zingen en de uitstraling zijn de belangrijkste dingen waarin een duo zich tegenwoordig nog kan onderscheiden van anderen.

En natuurlijk een goedklinkende professionele geluidsinstallatie, een mooie/spectaculaire lichtshow, verzorgde kleding en uiterlijk, allemaal naar onze mening zéér belangrijke zaken die te maken hebben met succes ,en dus vele optredens per jaar. Naast ‘gewone’ feesten verzorgen wij ook ‘themafeesten’ in diverse stijlen zoals; Country en Western, Caribisch, Rock & Roll/Back to the sixties, Tiroler .

Dit alles in aangepaste kleding en muziek. Ook kleinere feesten of achtergrond muziek tijdens een dinerdansant of receptie kunnen wij met een compacte geluidsinstallatie een muzikale meerwaarde gegeven. Optreden in een zaal, en ook zacht hoorbaar zijn in een andere ruimte, (of buiten) is met deze extra kleinere geluidsinstallatie geen enkel probleem. Sinds 4 jaar hebben we tevens een aangepast repertoire voor het opluisteren van een huwelijksmis, met uiteraard een aangepaste prijs. Informeer naar de mogelijkheden, en bekijk de apparte repertoire lijst.