UPDATE Music

 

 

2 FOR YOU

 

Two for You is een muzikaal tweemanschap dat de sterren van de hemel speelt en de juiste toon aanslaat op uw party of evenement.

Bedrijven en particulieren maken graag gebruik van dit fenomenale een-tweetje dat een belangrijke meerwaarde geeft aan een onvergetelijk verblijf van uw gasten. Als u ze hoort spelen, zult u zweren dat er een compleet orkest is opgetrommeld.

De twee muzikale kunstenaars van Two for You bespelen namelijk hun toetsen, gitaar, saxofoon en geavanceerde muziekapparatuur, op een manier die nauwelijks is te evenaren.

 

Dit orkest zorgt er voor dat uw gasten ook nog aangenaam met elkaar kunnen praten.

Dit orkest heeft geen enkele behoefte om geluidsbarrières te doorbreken of om uw oren aan het einde van het liedje nog extra lang te laten meezingen.

Zonder dat de bruisende orkestsound verloren gaat, wroden de decibellen tot prettige proporties afgestemd op de locatie en de aanwezige gasten.

De stembanden van deze twee heren? Daar zullen uw gasten in koor graag ‘ja’ tegen zeggen.

Uiteraard beschikt dit duo-orkest over een complete installatie van geluid, belichting en randapparatuur, met ondermeer een ‘rookmachine’ om de hoogtepunten van uw festiviteit mee te verpakken. Met Two for You kunt u rekenen op volop sfeer en aangename verrassingen.

Wilt u de sfeermakers van Two for You op de achtergrond, nadrukkelijk op de voorgrond, of een combinatie van beide? Alles is mogelijk.

Ook als het op het repertoire aankomt.

U kunt het zo gek niet verzinnen of Two for You speelt het met verve: van sfeermuziek, evergreens, golden oldies en de laatste hits, tot Zuid-Amerikaans, Nederlandstalig, disco, soul en rock & roll.

Bovendien wordt dit alles vakkundig gepresenteerd en gelardeerd met komisch noten en een voortreffelijk gevoel voor show.

Dat Two for You het talent bezit om uw gasten op hun juiste waarde te schatten, is welhaast vanzelfsprekend.

Met stijl en voorkomendheid brengt Two for You uw gasten in de meest prettige stemming.

Zo wordt uw festiviteit niet alleen een muzikaal hoogtepunt, maar tevens spraakmakend.

Al uw muzikale wensen worden door Two for You perfect vertaald in professioneel amusement.