Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/updatemusic.nl/httpdocs/dj-voor-trouwfeesten/index.php on line 195

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/updatemusic.nl/httpdocs/dj-voor-trouwfeesten/index.php on line 195

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/updatemusic.nl/httpdocs/dj-voor-trouwfeesten/index.php on line 196
Typ een (deel van) de naam van een act
       
Frank Wilson ft. Petra Schreurs (Wilson's Choice)
Het meest exclusieve duo van Nederland nu bij ons te boeken.

Totally Differenz
Nieuw in onze 'Stal'

test


test rolf
fsfsd
DJ voor trouwfeesten

dj voor trouwfeesten


Het valt niet altijd mee om de perfecte DJ voor trouwfeesten te vinden. Op het internet is het aanbod overweldigend, maar als je in Tilburg trouwt, hoef je geen DJ uit Groningen natuurlijk.


Update Music & Events helpt u graag verder bij uw zoektocht naar de ideale DJ voor trouwfeesten. Wij verzorgen al jaren de muziek voor trouwfeesten, of het nu gaat om bands, zang-duo's, one man bands of DJ's. Wij kunnen u dus snel aan de gewenste DJ voor trouwfeesten helpen. Een DJ die afgestemd is op uw smaak, uw wensen en uw eisen.


De DJ voor trouwfeesten kan op uw avond ook komen 'draaien' samen met andere (live) muzikanten. Wat te denken bijvoorbeeld van de samenwerking met een virtuoze saxofonist? Die kan de muziek zeer verrassend laten klinken en er een unieke draai aan meegeven. Of wat dacht u van een funky gitarist, die de disco muziek een flinke swingende injectie kan geven?
Zo'n toevoeging van een live muzikant kan een grote meerwaarde zijn voor de algehele muziek beleving van u en uw gasten.


Een DJ voor trouwfeesten hoeft wat ons betreft niet altijd duur te zijn. Voor elk budget zijn er diverse mogelijkheden. En de kwaliteit van de DJ's voor trouwfeesten die wij in huis hebben is onberispelijk! Alle DJ's zijn zeer ervaren en kunnen het publiek goed aanvoelen, zodat de hele avond lang de juiste muziek op het juiste moment gedraaid wordt. Elke DJ voor trouwfeesten die aangesloten is bij Update Music & Events is bovendien netjes, welgemanierd en goed verzorgd.

Dus wanneer u binnenkort gaat trouwen, en benieuwd bent welke DJ voor trouwfeesten wij u kunnen aanbieden, neem dan snel contact met ons op!Update Music & Events maakt van elke party een onvergetelijke happening !

Meer info? 06 - 54 26 04 43

Update Music & Events
T.a.v. Ruud van Riel
Lombardijenlaan 25
5045 WJ, Tilburg
Tel: +31 (0)13-571 51 15
Gsm: +31 (0)654-26 04 43
Email: info@updatemusic.nlIBAN: NL91INGB0006308232
BIC: INGBNL24
KVKnr: 18049729
BTW.nr / Loonbel.nr: 15.17.54.44.5.B01-L01
Arb.Bem.Verg.: CBA/A01.0080
allround bands- artiesten- band voor bedrijfsfeest- dj voor bedrijfsfeest- dj voor trouwfeesten- evenementenorganisatie- bruiloft band-> bands voor bruiloften- live muziek- bands-