Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /var/www/vhosts/updatemusic.nl/httpdocs/bands-voor-bruiloften/index.php on line 195

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /var/www/vhosts/updatemusic.nl/httpdocs/bands-voor-bruiloften/index.php on line 195

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/updatemusic.nl/httpdocs/bands-voor-bruiloften/index.php on line 196
Typ een (deel van) de naam van een act
       
Frank Wilson ft. Petra Schreurs (Wilson's Choice)
Het meest exclusieve duo van Nederland nu bij ons te boeken.

Totally Differenz
Nieuw in onze 'Stal'

test


test rolf
fsfsd
Bands voor bruiloften en partijen

bands voor bruiloften

In de stal van Update Music & Events bevinden zich talloze bands voor bruiloften en partijen. Dus als u een enthousiaste en bevlogen band voor uw bruiloft (trouwfeest) zoekt, kunnen wij u snel op weg helpen. Met onze ruime ervaring en talloze connecties kunnen wij perfect uw wensen vertalen naar de ideale band voor uw bruiloft. Succes verzekerd! (en daar gaat het op deze unieke dag toch om).

Goede live muziek mag gewoon niet ontbreken op een bruiloft of trouwfeest. En er zijn veel verschillende soorten bands voor bruiloften, elk met een eigen unieke sound en sfeer. Het vinden van de juiste band voor uw bruiloft kan dan vaak gepaard gaan met een lange zoektocht van kijken, lezen , vergelijken, beoordelen. Terwijl wij uw wensen en eisen vrijwel meteen kunnen omzetten naar de juiste band (of bands, we leveren u namelijk meerdere alternatieven die uw wensen het dichtst mogelijk benaderen).

Hierbij letten wij niet alleen op uw specifieke muzikale verwachtingen, ook kijken we aandachtig naar de prijs/kwaliteitverhouding welke - eerlijk is eerlijk - toch zo scherp mogelijk dient te zijn.

Vandaar dat al veel in het huwelijk tredende stelletjes een beroep hebben gedaan op Update Music en Events.
In dit kader is het wellicht van belang dat u zich realiseert dat er dus veel 'type' bands voor bruiloften en trouwfeesten zijn.
Zo zijn er de coverbands, die (vaak erg perfect) een andere (bekende) band naspelen.
Er zijn ook allround-bands, die het werk van meerdere bands vertolken, waardoor je het gevoel krijgt dat uw trouwfeest wel door 10 bands verzorgd wordt.

Voor een goede band voor een bruiloft is het vanzelfsprekend dat ze regelmatig inspeelt of het 'feest der herkenning'. Een goede band heeft daarom dan ook vaak de beste pop-klassiekers in haar repertoire. Van de 70's en 80's bijvoorbeeld. Disco, rock, ballads...u noemt het maar. Maar ook het moderne werk mag niet ontbreken, zeker als u veel jonge mensen onder uw gasten heeft.

Dus als u een duidelijk overzicht van hoogwaardige bands voor bruiloften zoekt, kan Update Music & Events u dat aanbieden, en u een aantal voorstellen doen die het best overeenkomen met uw wensen en budget. Bel ons, en wij staan u graag te woord.Update Music & Events maakt van elke party een onvergetelijke happening !

Meer info? 06 - 54 26 04 43

Update Music & Events
T.a.v. Ruud van Riel
Lombardijenlaan 25
5045 WJ, Tilburg
Tel: +31 (0)13-571 51 15
Gsm: +31 (0)654-26 04 43
Email: info@updatemusic.nlIBAN: NL91INGB0006308232
BIC: INGBNL24
KVKnr: 18049729
BTW.nr / Loonbel.nr: 15.17.54.44.5.B01-L01
Arb.Bem.Verg.: CBA/A01.0080
allround bands- artiesten- band voor bedrijfsfeest- dj voor bedrijfsfeest- dj voor trouwfeesten- evenementenorganisatie- bruiloft band-> bands voor bruiloften- live muziek- bands-