Themafeesten & Inrichting   Specials

 In samenwerking met diverse van onze gewaardeeerde relaties bieden wij u mooie en exclusieve uitjes aan, of spectaculaire openingen en afsluitingen van een feest of evenement. Laat u door ons verrassen!
Hieronder treft u een aantal van deze voorstellen. U kunt heel eenvoudig via ons boeken, dit maakt voor de prijs allemaal niets uit.

   PAGINA: 1  |  2
Solex verhuur
Huurperiode:
in overleg
Prijs vanaf:
€ Op aanvraag
btw: hoog

Goede oude tijden herleven wanneer u op de nostalgische Solex stapt om zacht brommend met de wind in de haren het West-Brabantse landschap te doorklieven. Wij hebben ongeveer tachtig van die heerlijk nostalgische snorfietsen gereed staan om een prachtige dag op stap te beleven. Solexen is een geweldig idee als bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, familiedag, vrijgezelle dag of ander groepsuitje.  

Swing tocht
Huurperiode:
in overleg
Prijs vanaf:
€ Op aanvraag
btw: hoog

Ontdek onze nieuwste outdoor-sensatie: CRUISEN OP DE SWING! U kiest zelf uw route van terrasje naar terrasje, van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid of u maakt uw eigen combinatie. De SWING rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 35 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische steps om een mooie route door de Gastelse omgeving te rijden.
 

York Tour
Huurperiode:
in overleg
Prijs vanaf:
€ Op aanvraag
btw: hoog

Maak uw bedrijfsuitje compleet en beleef met uw gezelschap een rondrit door West-Brabant met onze originele Engelse Dubbeldekker met open topper. Deze bus is tot 2006 nog ingezet voor City Tours in Engeland en u kunt nu bij ons genieten van deze nostalgische activiteit. Lekker uitwaaien op het bovendek of genieten van de sfeer uit het verleden op het benedendek. 

Casino Party
Huurperiode:
4 uur aaneengesloten
Prijs vanaf:
€ 895,00
btw: laag

Standaard wordt deze animatie verzorgd met 1 Black Jack en 1 Roulette tafel, inclusief ervaren croupiers. Gasten kunnen geheel vrijblijvend plaatsnemen aan de tafels, er wordt uiteraard niet om geld maar om nepdollars of drankmunten gespeeld. Een hele leuke interactieve bezigheid voor al uw gasten, in alle leeftijdscategorieën. 

   PAGINA: 1  |  2

Update Music & Events
T.a.v. Ruud van Riel
Lombardijenlaan 25
5045 WJ, Tilburg
Tel: +31 (0)13-571 51 15
Gsm: +31 (0)654-26 04 43
Email: info@updatemusic.nlIBAN: NL91INGB0006308232
BIC: INGBNL24
KVKnr: 18049729
BTW.nr / Loonbel.nr: 15.17.54.44.5.B01-L01
Arb.Bem.Verg.: CBA/A01.0080