UPDATE Music

 

 

VERONICA FM Drive In Show

 

Een nieuw High-tech decor, perfect geluidssysteem en een spetterende lichtshow met veel special effecten.

 

Spektakel, ouderwets vermaak en moderne muziek, samengevoegd in 4 uur non-stop plezier dat zijn slechts enkele van de ingrediënten van de oudste, populairste en meest ervaren Drive In Shows van Nederland VERONICA FM DRIVE IN SHOW.

 

Het waren in 1965 mannen als Rob Out, Ad Bouman en Lex Harding die de Drive In Show in Nederland introduceerden. Tegenwoordig wordt Nederland als het ware overspoeld door Drive In Shows, maar zelden benaderden zij de kwaliteit van Veronica FM Drive In Show. Ga zelf maar na: een drive in show die per avond op vier verschillende plaatsen tegelijk kan staan, mag gerekend worden tot de grootste van Nederland. Met zo’n 16 diskjockeys waaronder klinkende namen als bijvoorbeeld: Wouter van der Goes.

 

Tijdens de 4 uur durende show met twee d.j.’s worden er diverse sponsorspelletjes met het publiek gespeeld. Diverse prijzen waaronder T-shirts, caps,pennen,stickers en Veronica T-shirts en allerlei hebbedingetjes.

 

VERONICA FM DRIVE IN SHOW wordt aangekondigd op:

Veronica TV,Veronica FM, Veronica teletekst pag.384, Internet en het Veronica-Blad (oplage meer dan 1 miljoen). Waarbij datum en plaats en dus ook de naam van uw zaak wordt vermeld. Tevens krijgt u gratis 30 full-colour posters toegestuurd.

Elke dag radioreclame op Veronica FM een week voor uw evenement.

In de wintermaanden wordt er elke show een skiarrangement weggegeven voor 2 personen bij de grootste kunstskibaan van Europa namelijk SNOWPLANET in Spaarnwoude.